Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Chinese Puzzle

En franskmand i New York Læs mere
2014
Komedie
117 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Filmen 'Chinese Puzzle' handler om Xavier, en 40-årig franskmand, der lever et uansvarligt liv side om side med sin karriere som forfatter. Hans indre boheme bliver dog udfordret mere end sædvanligt, da hans kone, Wendy, pludselig forlader ham og flytter med deres børn til New York for at starte på en frisk med en ny mand.

Xavier indser, at han ikke kan leve uden sin familie, og der er ingen vej udenom. Han må også flytte til den amerikanske storby for at være tættere på dem, han elsker.

Han finder en lejlighed i Chinatown og forsøger at få en tilværelse op at stå, men der går ikke lang tid, før den forkælede franskmand møder nye udfordringer. 

Fransk films fineste er at finde på rollelisten til ’Chinese Puzzle’, der inkluderer Romain Duris (Det slag mit hjerte sprang over), Audrey Tautou (Den fabelagtige Amélie fra Montmartre) og Cécile De France (Drengen med cyklen) som ligesindede franskmænd i udlandet.

Konen Wendy spilles af britiske Kelly Reilly, der er bedst kendt som Watsons forlovede i de nye Sherlock Holmes-film. Instruktøren Cédric Klapisch er selv en franskmand i The Big Apple, da han underviser i film på Columbia University i New York og er passioneret fan af filmskabere som Woody Allen og John Cassavetes. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.