Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Cinema Paradiso (1988)

30 års jubilæum Læs mere
2018
Drama
125 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Den italienske film 'Cinema Paradiso' er en af de største kærlighedserklæringer til filmmediet nogensinde. Man følger nemlig i et tilbageblik drengen Totos liv på Sicilien, hvor han - udover at være alterdreng - bruger så meget af sin tid som muligt i den lokale biograf ”Cinema Paradiso”.

Toto får sammen med biografens operatør Alfredo øjnene op for filmenes magi og mange spændende fortællinger, når de sammen projekterer filmstrimlerne op på lærredet ud for det lille operatørrum.

’Cinema Paradiso’, der på dansk er kendt som 'Mine aftener i Paradis', er udover fortællingen om kærlighed til film også den rørende historie om det nære venskab, der opstår mellem netop den unge Toto og faderskikkelsen Alfredo.

Filmen har 30 års jubilæum, og det er i den forbindelse, at Oscar-vinderen får repremiere i en ny-restaureret 4K-version. Musikken er komponeret af legendariske Ennio Morricone og hans søn Andrea, mens filmens instruktøren bl.a. også står bag Malena og Legenden om pianisten på havet.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.