Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Cirkusdynastiet

Ung kærlighed i manegen Læs mere
2014
Dokumentar
90 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes

Dokumentaren 'Cirkusdynastiet' følger Cirkus Arena og familien Berdino, hvoraf den unge Patrick står til en dag at skulle overtage forretningen efter forældrene.

Da Patrick og cirkusartisten Merrylu Casselly bliver kærester, lader alt til at gå efter familiens ønske. Siden teenageartisterne var børn, har det nemlig været forældrenes store drøm, at de to skulle finde sammen og videreføre arven. Men selvom parret arbejder hårdt, bliver populære stjerner og umiddelbart har en lys fremtid foran sig, er det svært at leve op til det pres og de traditioner, der følger med cirkusdynastiet.

Anders Riis-Hansens nye dokumentar er en historie om kærlighed og opofrelse i en verden bag cirkusteltets facade. I fiktionens verden dannede livet i cirkus senest grundlag for Water for Elephants, men også klassikere som 'Gøglernes aften' og 'La strada' foregår på og bag manegen. Riis-Hansen slog sit navn fast i 2009 med den populære dokumentar om Blekingegadebanden, som solgte 77.000 billetter i de danske biografer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.