Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Climax

Gaspar Noés syrede dansetrip Læs mere
2018
Drama
95 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Horror-dramaet 'Climax' følger 20 unge, sexede og konkurrencelystne dansere på en skæbnesvanger og ekstremt syret aften i deres liv.

Danserne er samlet på en træningslejr i en nedlagt kostskole midt ude i en skov. Kun omringet af sne og mørke træner de som vanvittige, mens pauserne bruges til at tjekke hinandens kroppe ud, indtage stoffer og spille op til hinanden. 

En festlig aften tager pludseligt en uforudset og meget ubehagelig drejning, da en bowle sangria serveres efter træningen. Langsomt går det op for dem, at drikken er krydret med stoffet LSD, og snart bryder vanviddet ud.

'Climax' er baseret på virkelige hændelser, og i instruktøren Gaspar Nóes kyndige genrehænder er fortællingen blevet en skizofren, klaustrofobisk og svimlende omgang body-horror tilsat fascinerede dansetrin. 

Nóe har tidligere stået bag film som Love og Irréversible, mens hovedrolleindehaveren Sofia Boutella især er kendt for Kingsman og Star Trek: Beyond. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.