Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Close-Up

1969
Drama
98 min
‘Close-Up’. Du kender den måske på billedet: To iranske mænd og en lyserød potteplante på en smuk retro-motorcykel. Det ikoniske skud stammer fra arthouse-dobbeltgænger-dokumentaren ’Close Up’: Abbas Kiarostamis æstetiske krimi-take på en sand hændelse, hvor en arbejdsløs iraner (Hossein Sabzian) i kærligheden til filmkunsten blev fængslet efter at have udgivet sig for at være den berømte filminstruktør Mohsen Makhmalbaf.

Filmen er for mange endnu ukendt og er på sin egen rolige og vuggende måde bemærkelsesværdig og nydelig. Abbas Kiarostami dvæler ved de mindste detaljer – alt fra farverige blomster i en bunke brune efterårsblade – til blikke i bussen, samtaler om litteratur, foræringer, fusk og hverdagslige lysglimt. ‘Close-Up’ er gået hen og et blevet en mini-klassiker helt uden for genrekategori. “The greatest film of the 1900s!” – New York Press.
Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.