Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

C'mon C'mon

Joaquin Phoenix på roadtrip Læs mere
2022
Drama
108 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'C'mon C'mon' handler om den midaldrende radiojournalist Johnny, spillet af den Oscar-vindende Joaquin Phoenix.

Johnny er i gang med at indspille en reportage om børns forhold til forskellige ting i livet: venskaber, familie og samfundet omkring dem. Men hans eget liv bliver vendt op og ned, da han får ansvaret for sin lille nevø Jesse.

Godt nok har Johnny erfaring med at tale med børn til sine radioindslag, men han har aldrig selv haft børn, så i løbet af de dage, han er sammen med Jesse, lærer han, at børns behov, bekymringer og glæder er anderledes, men ikke mindre vigtige end en voksens.

Joaquin Phoenix har den kærlige hovedrolle som Johnny, der er en diametral modsætning til rollen som Joker, der indbragte skuespilleren en Oscar-statuette i 2020.

Unge Woody Norman er et fund i rollen som Jesse, mens Gaby Hoffman fungerer som det feminine modspil i rollen som Johnnys søster, Viv.

Filmen er instrueret af Mike Mills, der blev nomineret til en Oscar for manuskriptet til Alletiders kvinder, og han er også kendt for den Oscar-vindende film Beginners. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.