Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Cold Light of Day

Planen var en ganske almindelig ferie... Læs mere
2012
Action
93 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I action-thrilleren 'The Cold Light of Day' er den unge, amerikanske forretningsmand, Will Shaw (Henry Cavill), på en tiltrængt ferie i Spanien, da hans familie pludselig bliver kidnappet.

Mændene bag kidnapningen viser sig at være agenter på jagt efter en mystisk mappe, som Wills far (Bruce Willis) har været i besiddelse af. Faren er nemlig ikke en forretningsmand, som Will ellers altid har troet, men derimod selv en agent.

Da resten af agentholdet, inklusiv den benhårde Jean Carrack (Sigourney Weaver), dukker op i Spanien i søgen efter mappen, havner Will i et kapløb med livet og tiden for at befri sin familie.

I 2010 blev det annonceret, at Henry Cavill skulle være den nye Superman i Zack Snyders 'Man of Steel', som får premiere næste sommer. Før han skal vise sig frem som helten fra Krypton, har han bl.a. spillet med musklerne som Theseus i 'Immortals' (2011), og nu prøver han kræfter med action overfor veteranen Bruce Willis.

'The Cold Light of Day' er instrueret af manden bag 'JCVD' (2010).

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
1.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.