Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Concussion

Dødelige hjernerystelser Læs mere
2016
Drama
123 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Netflix

Filmen 'Concussion' handler om neuropatologen Dr. Bennet Omalu, der som den første opdager, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader forårsaget af sporten.

Omalu konstaterer tilstanden, der går under navnet kronisk traumatisk ecefalopati (CTE), hos en tidligere fodboldspiller, som er død af hjertestop.

Den banebrydende retsmediciner forsøger nu at få sandheden frem om sportsgrenens farlige konsekvenser, men den amerikanske football-liga NFL forsøger ihærdigt at benægte, at det er den voldsomme sport, der forårsager lidelsen.

Dramaet er baseret på den virkelige historie om den nigerianske immigrant og retsmediciner Bennet Omalu, der tvinges ud i en indædt kamp med en af verdens mest magtfulde institutioner.

Will Smith spiller den excentriske patolog, og på rollelisten ses også den garvede Alec Baldwin, der bl.a. er kendt fra tv-serien '30 Rock'. 

'Concussion' er instrueret af den relativt ukendte Peter Landesman.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.