Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Cowboy, indianer og hest - filmen

Dukkefilm for de mindste Læs mere
2011
Animation
75 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

"Hest! Hest!", skriger Cowboy med amerikansk accent og skinger falset. Hest er til klavertimer med  sin udkårne, og Indianer planlægger et surprise party i anledning af Hests fødselsdag.

Den belgiske kultserie 'Cowboy, indianer og hest' har fundet vej til det store lærred, og det er den ikke blevet mindre genial og hysterisk af. De karakteristiske dukker, der ligner barndommens bondegårdsdyr, hvis balance bevares ved hjælp af en effektfuld plade under fødderne, inviterer indenfor til en skør, skør verden.

Det begynder allerede at gå galt, da Cowboy og Indianer skal bestille Hests fødselsdagsgave via et smart online-firma. Men kaffebakken placeres uheldigt, og de 50 mursten, som deres kære ven skulle have haft, bliver til 50 millioner, og så er der i den grad panik i byen. Ikke uden grund er den mest sagte replik i filmen: "Oh no!"

'Cowboy, indianer og hest' er tegnefilm på speed, og instruktørernes uforlignelige evne til at kombinere det barnligt uskyldige med grotesk absurditet in mente, garanterer vi for, at du aldrig har set noget lignende.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.