Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CPH:DOX - American Swing

112 min
Kan streames på
Blockbuster

'American Swing' fortæller den flamboyante historie om Larry, the King of Swing, og hans swingerklub.

Parret Mary og Larry havde en enkel vision: 'Social & sexual intercourse' skulle ikke skilles ad. Under denne parole åbnede de verdens første swingerklub i 70'ernes USA.

Verden var under forandring og klar til den slags løsslupne, seksuelle eksperimenter, der hurtigt gjorde stedet til et fænomen. Parrene (for man skulle komme som par) flokkedes om stedet, dommere, advokater og senatorer blev spottet i klubben, ligesom det blev alment kendt som "stedet, hvor du kan møde din ekskone - og din kommende kone".

1980'ernes deroute tog dog pusten fra Larry, mens både skattefar AIDS meldte sig på banen. Filmen er et festligt portræt af et farverigt kapitel i seksualitetens historie.

Efter visningen af 'American Swing' d. 11.11 vil Kjeld Koplev interviewe to danske swingere om det danske swingermiljø og om tabuer, fordomme og konsekvenser.

OBS: Filmen er uden undertekster.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.