Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CPH:DOX - This Dear Month of August

147 min

Fra ét af europæisk art-cinemas store nye talenter kommer 'This Dear Month of August' - et must-see fra dette års Cannes festval.

Miguel Gomes var i sommeren 2006 på vej ud i den portugisiske provins for at begynde optagelserne til sin anden spillefilm, da pengene til det risikable projekt forsvandt ud af syne.

Gomes reviderede sine planer og rejste afsted alligevel med sit 16mm-kamera og sit nu blot fem mand store hold, for at realisere historien om tre musikanter - en far, hans datter og hendes kusine - under de traditionelle august-festligheder i 'Portugals hjerte', som den bjergrige Arganii-provins kaldes.

Sporene af plottets oprindelige triade anes endnu i 'This Dear Month of August', men fiktion og dokumentar danser en sanselig tango, hvor landskabernes og ansigternes særheder er gjort af lige så mytisk stof som fortællingen selv. Bjergsiderne genlyder dog fremfor alt af tubamusik og karaokesang i Gomes' fejring af kærligheden i august.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.