Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CPH:DOX - Maggie in Wonderland

72 min

I 'Maggie in Wonderland' bor Maggie, en kenyansk kvinde med forkærlighed for guldsmykker og en seriøs fobi for duer, på 15. etage i en forstad til Malmø.

Maggie har boet i Malmø i mange år, men den svenske velfærdsstat er ikke nødvendigvis den letteste dansepartner for et menneske med nok skeletter i skabet til at brødføde en hel psykiatrisk afdeling. Med en traumatisk fortid og en efterladt søn som daglig længsel lever hun sine dage med en imponerende vilje til at give tilværelsen fornyet mening.

Rejsen ind i Maggies vilde, livsbekræftende men også mentalt forstyrrede verden gennem videodagbogens eksponerende form er både magisk og tragisk. Vi oplever på klods hold hendes op- og nedture og konfronteres i hver eneste indstilling med velfærdsstatens gode intentioner og virkelighedens brutalitet.

Det er med andre ord til at se, at den debuterende instruktørduo Hammarberg og Bergsmark har fået kunstnerisk assistance fra Lukas Moodysson - men 'Maggie in Wonderland' er stadig en ligeså knitrende original størrelse som Maggie selv.

OBS: Filmen vises med engelske undertekster.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.