Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CPH:DOX - Standard Operating Procedure

116 min
Kan streames på
iTunes

'Standard Operating Procedure' er en dokumentarisk gyser om Abu Ghraib-fotografierne fra den hårdtslående dokumentarismes amerkanske fader, Errol Morris.

I efteråret 2003 blev 270 fotografier afleveret til "The Army Criminal Investigation Division" ved Abu Ghraib-fængslet i Irak. Fotografierne, taget af amerikanske soldater af irakiske fanger, gik chokrunder verden om og ændrede med ét den offentlige holdning til krigen.

Fotograferne blev dømt, men var de nu også de egentligt skyldige? Med det spørgsmål på tungen kulegraver den legendariske amerikanske dokumentarist Errol Morris billederne og interviewer undervejs de mange implicerede soldater.

Tidligere formand for etisk råd, Ole Hartling, og juridisk konsulent for RCT, Rehabiliterings- og Forskningscenteret for Torturofre, Dorrit Ree Akselbo, vil efter visningen af 'Standard Operating Procedure' den 10.11. i Dagmar diskutere filmens problemstillinger.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.