Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CPH:DOX - Totally F***ed Up

78 min

I 'Totally F***ed Up' driver Andy og hans venner planløst rundt i et skiftevist solrigt og nattesort Los Angeles, på jagt efter kicks og kærlighed, og måske et hurtigt éngangsknald op ad kølerhjelmen på en stjålet bil.

Drengene er mest til drenge og de to piger mest til hinanden, men alle deler en rastløs tilværelse i udkanten af et apokalyptisk Amerika. "More Teen Angst" loves der sarkastisk i filmen, mens intime og sårbare øjeblikke veksler med truslen fra AIDS og queer bashers.

Gregg Araki er en anerkendt New Queer Cinema-pioner, men en underkendt independent instruktør, som ofte både skriver, producerer, instruerer, filmer og klipper sine egne film. Her leverer han teen spleen og bitter-ironisk 90'er-melankoli fra den fiktionsdokumentariske homo-undergrund.

'Totally F***ed Up' er et personligt mix af fiktion, found footage, kommenterende tekster, og performative video-indslag med et visuelt ekko af både Godard og Kenneth Anger.

OBS: Filmen er på engelsk, men vises uden undertekster.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.