Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Crosswind - Hvor vindene mødes

Levende billeder Læs mere
2015
Drama
90 min

14. juni 1941 blev titusinder af mennesker i Estland, Letland og Litauen uden varsel fjernet fra deres hjem. Uden nogen form for rettergang blev mændene sendt til fangelejre og kvinder og børn deporteret til Sibirien. Formålet var, at skræmme og intimidere befolkningen i de russisk besatte lande.

Erna er lykkeligt gift med Heldur og mor til en lille pige ved navn Eliide. Også Erna bliver send til Sibirien i en godsvogn sammen med sin datter og mange andre Estere. For hende tager tiden en anden dimension. I kampen mod sult og ydmygelse under umenneskelige forhold søger hendes sjæl trøst og frihed ved at skrive breve til sin mand, som hun er blevet skilt fra ved deportationen og som hun sidenhen ikke har hørt fra.

'Crosswind - Hvor vindene mødes' er baseret på sande hændelser og benytter sig af et ekstraordinært visuelt sprog og en teknik, man aldrig har set før. Mange omtaler filmen som om at "træde ind i-" eller "vandre igennem et fotografi".

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.