Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

A Cure for Wellness

Gyser af Gore Verbinski Læs mere
2017
Gyser
146 min
Kan streames på
Viaplay HBO Max Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Amazon Prime Disney+

I gyseren ’A Cure for Wellness’ bliver den unge og ambitiøse Lockhart sendt til et afsides kurhotel i de Schweiziske Alper af firmaet han arbejder for.

Her skal han finde direktøren, og tage ham med tilbage. Lockhart brækker dog benet og bliver selv en patient. Efter indlæggelsen begynder han at opdage mystiske ting om den - efter sigende - mirakuløse kur spahotellet tilbyder. 

Men hans fornuft kommer på en hård prøve, da diagnosen er klar og han har den samme gådefyldte sygdom som resten af gæsterne lider af.

Stilistisk ligner ’A Cure for Wellness’ en hyldest til Stanley Kubricks gyserklassiker The Shining, hvor hotellet er fokus, og følelsen af at været fanget udnyttes til fulde. Gore Verbinski, der stod bag den amerikanske udgave af Japans helt store gyserfænomen, ’The Ring’ (2002), er i instruktørsædet, og Dane DeHaan har hovedrollen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.