Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Cykeltur med Moliere

Misantropisk fransk komedie Læs mere
2013
Komedie
104 min
Kan streames på
Blockbuster Grand Hjemmebio

I den franske film 'Cykeltur med Molière' har berømmelsens pres fået den engang store skuespiller, Serge Tanneur, til at trække sig tilbage fra rampelyset. Han lever nu et roligt liv på øen Île de Ré og tilbringer sin tid med at cykle rundt i landskabet.

Skuespillerens gamle kollega, Gauthier Valence, planlægger en produktion af Molières klassiker 'Misantropen' og tilbyder Serge titelrollen som den menneskehadende Alceste - en karakter han har mange fællestræk med. Men Serge modtager tilbuddet fra Gauthier med vægelsind og i stedet for at forpligte sig til projektet, foreslår han en uges prøver på øen.

Her introduceres han bl.a. for en fraskilt, italiensk kvinde, som pirrer ham, og samtidig presser spørgsmålet om hans eventuelle comeback sig på. Vil Serge stille sig på scenen endnu en gang?

'Cykeltur med Molière' er en fransk komedie skrevet og instrueret af Philippe Le Guay, som også stod bag den hjertevarme feel good-film 'Kvinderne på sjette sal' (2010). I rollen som den afsondrede Serge ses Fabrice Luchini, som også medvirkede i Le Guays forrige film.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.