Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Daddy's Home

Far er den bedste i verden Læs mere
2016
Komedie
96 min
Kan streames på
HBO Max Paramount+ Viaplay SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I 'Daddy’s Home' er Brad lykkeligt gift, og han elsker sine to bonusbørn fra hans kones tidligere forhold.

Børnene er dog ikke begejstrede for deres stedfar, men hans dedikerede tilgang til diverse familieaktiviteter giver pote, og snart ånder der fred og ro i den lille familie.

Men en dag kommer børnenes biologiske far, Dusty Mayron, på besøg. Dusty er stort set alt, hvad Brad ikke er, og han er fast besluttet på at vinde kampen om børnenes kærlighed. Uanset hvor mange beskidte tricks det kræver at blive verdens bedste far.

Will Ferrell og Mark Wahlberg genoptager det gode samarbejde, eller mangel på samme, som prægede komedien The Other Guys, hvor deres vidt forskellige personligheder også blev spillet ud mod hinanden. Stilen er denne gang mindre action-orienteret, da handlingen fokuserer på børnefødselsdage, idrætsstævner og alt muligt andet familierelateret, der kan føre til diverse pinlige optrin mellem rivaliserende fædre.

'Daddy’s Home' er instrueret af Sean Anders, der tidligere har stået bag komedier som Sex Drive og Horrible Bosses 2. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.