Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

To dage, en nat

Nyt drama af Dardenne-brødrene Læs mere
2014
Drama
95 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'To dage, en nat' handler om Sandra, der har mistet sit arbejde. Men der findes stadig én mulighed for at få det tilbage. Hvis hendes tidligere kolleger vil sige nej til den bonus, de er blevet stillet i udsigt, er der penge nok til at bevare hendes job.

Den handlekraftige kvinde har nu to dage og én nat til at tale sin sag og overbevise sine kolleger om at vælge solidariteten fremfor den tiltrængte økonomiske håndsrækning, som de alle har kæmpet hårdt for at modtage. Med ryggen mod muren begynder Sandra at stemme dørklokker hos virksomhedens medarbejdere. 

De belgiske Dardennebrødre er indbegrebet af moderne, europæisk realisme med deres tørt iagttagende film, der har vundet talrige priser verden over. Deres seneste film fik premiere på årets filmfestival i Cannes, hvor de tidligere har vundet Guldpalmen for ’Rosetta’ (1999) og ’Barnet’ (2005). 

Hovedrollen spilles af Marion Cotillard (Smagen af rust og ben), som er blevet rost til skyerne for sit portræt af den desperate og målrettede Sandra, der på sin egen måde forsøger at komme igennem et Europa i krise.(copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.