Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dance Flick

Holdet bag 'Scary Movie' byder op til dans Læs mere
2009
Komedie
84 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster

'Dance Flick' er en spoof-film i stil med 'Scary Movie'.

Denne gang kommer moderne danse-klassikere som 'Fame' (1980), 'Flashdance' (1983) og 'Save the Last Dance' (2001) under kærlig behandling. 

Mød Megan, der har opgivet balletten på grund af sin mors død, teenagemoderen Charity, der fødte sit barn på dansegulvet; Thomas, der kan gadens rytmer, og hvis hjerte banker for Megan, og alle de skrappe fyre og tøser, som flasher deres seje attituder på dansegulvet mellem (bogstavelig talt) halsbrækkende akrobatik.

De har en tragisk fortid, de kommer fra den forkerte side af gaden. Men de er unge og de har musikken – og når de finder dansen, springer de ud på gaderne, finder glæden og går en strålende karriere i møde.

Først skal de dog lige af med den tragiske bagage: moderens død, en teenagefødsel, kriminalitet, gæld – og en truende gangster, der har sat temmelig mange penge i de "danse-battles", som de unge samles om.

Det er brødrene Wayans, der har skrevet og instrueret 'Dance Flick', og som sædvanlig er intet helligt.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
1.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.