Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dannys dommedag

Nyt rovdyr invaderer Danmark Læs mere
2014
Thriller
90 min
Kan streames på
Google Play C More iTunes Blockbuster

Danny er en helt almindelig og lidt genert teenager, der er hemmeligt forelsket i Rie fra skolen og mildest talt træt af sin lillebor, William, som hele tiden ender i problemer.

Derhjemme har deres far barrikaderet sig på sit arbejdsværelse med skriveblokering, mens mor gør en ihærdig indsats for at holde sammen på tropperne. Men da mystiske rovdyr angriber byen og indtager Dannys hjem, må han og William stå sammen for at undslippe de farlige væsner.

Invasionsfilmen er nærmest per definition en amerikansk genre, men Martin Barnewitz (Kollegiet) sætter den i en pæredansk kontekst med ’Dannys dommedag’ som en spændingsfilm for unge.

William Jøhnk Nielsen spiller titelkarakteren og lyste tidligere op som den ene søn i Susanne Biers Hævnen. Blandt de rutinerede biroller finder vi Peter Gantzler, Lars Mikkelsen og Camilla Bendix (De grønne slagtere). (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.