Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dark Matter

Drama baseret på virkelige hændelser Læs mere
Drama
90 min

'Dark Matter' er en dramatisk og uafrystelig historie om en kinesiske student, Liu Xing, der kommer til USA med hovedet fuldt af geniale idéer og store planer.

Men lige så meget styr han har på astrofysik, lige så lidt forstår han at gebærde sig på et amerikansk universitet. Han forstår ikke de uskrevne regler og kommer på kant med universitetets førende astrofysiker, Reiser (Quinn), og fra den dag, begynder hans liv at falde fra hinanden.

Store ambitioner bliver til voldsomme frustrationer, og han beslutter sig for at tage blodig hævn over den verden og de mennesker, han mener, har svigtet ham.

Historien er baseret på virkelige hændelser og har Meryl Streep (Det' indviklet) og Aidan Quinn (Return To Sender) i to af hovedrollerne. Premieren på 'Dark Matter' blev udskudt, fordi handlingen i høj grad minder om massakren på Virginia Tech universitetet.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.