Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dark is rising

Action og adventure for fuld udblæsning Læs mere
2007
Action
99 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

'The Dark is Rising' er historien om Will Stanton, der på sin elleve års fødselsdag finder ud af, at han faktisk er den sidste af "The Old Ones", en gruppe af udødelige krigere og vogtere af Lyset, der har viet deres liv til at bekæmpe Mørkets kræfter.

Mørket er ved at samle styrke til den sidste store genopstandelse for at besejre Lyset og for evigt gøre menneskene til slaver. Will er ikke selv klar over, at han er født med magiske evner, men da det går op for ham, bliver det op til ham at påtage sig opgaven.

Will begiver sig ud på en rejse i forsøg på at finde seks magiske tegn, som er altafgørende for at "The Old Ones" kan vinde den forestående kamp mellem Mørket og Lyset.

Rejsen bliver fuld af fare, forundring og fantastiske oplevelser. Han møder utallige fremmede og fjender i hans forsøg på at løse en lang række mystiske ledetråde.

'The Dark is Rising' er et moderne eventyr for hele familien. Det er en film om en helt almindelig dreng i en helt almindelig verden fyldt med hverdagsproblemer, søskende-drillerier og kæresteproblemer.

Men det er også en film om magi, mystik, kryptiske tegn, eventyrlige karakterer og frem for alt kampen mellem det gode og det onde.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.