Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Dark Waters

Ruffalo som forsvarsadvokat Læs mere
2020
Drama
126 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Det biografiske drama 'Dark Waters' handler om den succesrige advokat Robert Bilott, der kommer på sporet af noget ganske foruroligende, da han kontaktes af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia.

Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og snart viser en forbindelse sig til et af verdens største selskaber: DuPont Chemicals. I årtier har DuPont bevidst forurenet drikkevandet i området i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. 

Mens Bilott forsøger at komme til bunds i sagen, bliver det mere og mere tydeligt, hvor langt DuPont vil gå for, at hemmeligheden om deres handlinger ikke slipper ud - og snart er advokatens fremtid, familie og liv i overhængende fare.

Filmen bygger på en artiklen ‘The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare’ af Nathaniel Rich, der indgående dækkede Robert Bilotts årelange og ulige kamp mod det gigantiske firma.

Mark Ruffalo spiller hovedrollen som Bilott, og den alsidige skuespiller er både kendt fra Marvels film som Hulk, fra seriemorderfilmen Zodiac og ikke mindst Foxcatcher og Spotlight.

'Dark Waters' er instrueret af den Oscar-nominerede filmskaber Todd Haynes, der tidligere har stået bag Carol og I'm Not There. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.