Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Darling

Dansk balletdrama Læs mere
2017
Drama
103 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Darling' handler om den berømte balletdanser af samme navn, som er gift med koreografen Frans.

Efter adskillige år i udlandet vender parret hjem til København for at opføre klassikeren 'Giselle' på Det Kongelige Teater. Darling skal spille den krævende titelrolle i balletten, og Frans står for koreografien, hvilket har medført store forventninger til stykket.

Kort tid inde i prøverne kommer Darling slemt til skade, og karrieren er på et splitsekund ødelagt. Frans, der aldrig tidligere har arbejdet uden sin elskede, finder en erstatning i den unge Polly til at overtage rollen som Giselle.

'Darling' et dansk drama, der foregår i balletmiljøet, men temaerne om knuste drømme og en smadret karriere er almengyldige og kunne være foregået i andre brancher. Passionen i balletfaget sætter dog i sig selv dramaet på spidsen, som man også kunne opleve i den amerikanske Black Swan og senest i den danske De standhaftige.

Danica Curcic har gennemgået en større fysisk transformation for at spille hovedrollen, og som Polly ses den professionelle balletdanser og skuespillerdebutant, Astrid Grarup Elbo. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.