Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Daughter

Familiens skeletter i skabet Læs mere
2016
Drama
96 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Blockbuster

Det australske drama 'The Daughter' handler om Christian, der vender tilbage til sin fødeby i anledning af faderens bryllup.

Han genforenes med sin barndomsven Oliver, der introducerer sin kone og datteren Hedvig. Alt ser fint ud på overfladen, men Christian ved bedre. En gammel familiehemmelighed tynger, og snart begynder han at presse et medlem af Olivers familie til at afsløre den forfærdelige sandhed.

'The Daughter' er inspireret af Henrik Ibsens realistiske og dog symbolske teaterstykke 'Vildanden' fra 1884, der også omhandlede en hemmelighed med fatale konsekvenser. 

Filmen er instrueret af den tidligere barneskuespiller, Simon Stone, der er bedst kendt fra film som 'Kokoda' og 'Jindabyne'. På rollelisten finder man nogle af Australiens største navne - deriblandt Geoffrey Rush som Christians far samt Miranda Otto fra Ringenes Herre-trilogien. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.