Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

De elskende passagerer

En flyvende film af Almodóvar Læs mere
2013
Komedie
90 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

I komedien 'De elskende passagerer' er et halvtomt fly er på vej fra Spanien til Mexico City. Passagererne på første klasse er krævende,
de seksuelt eksperimenterende piloter er arrogante, og de tre homoseksuelle stewarder er ligeså kække og fordrukne som sædvanlig.

Men alt vendes alt op og ned, da landingsstellet viser sig ikke at fungere, og flyet må derfor kredse rundt oppe i luften på uvis tid. Snart må den flyvende forsamling indse, at dette muligvis bliver deres allersidste rejse.

Nye bånd knyttes, og et alternativt samt yderst skandaløst tidsfordriv tages i brug af katastroferejsens kulørte personager, der bl.a. består af en clairvoyant jomfru, en stofsmugler, en diva og en hjerteknusende skuespiller - alle med hvert sit kæmpe ego samt forvokset libido.

'De elskende passagerer' er en ny komedie af den prisvindende spanske instruktør Pedro Almodóvar, der med årene har opnået stor international succes med film som 'Alt om mor' (1999), 'Tal til hende' (2002) og 'Volver' (2006).

Instruktørens nyeste film er dog mere sammenlignelig med hans tidligere værker som f.eks. 'Kvinder på randen af nervøst sammenbrud' (1988), kendetegnet af falden-på-halen-komik og et yderst flamboyant persongalleri. 

'De elskende passagerer' har de garvede Almodóvar-skuespillere, Penélope Cruz og Antonio Banderas, for første gang sammen i et par gæsteroller, men det er Javier Camara, der spillede sygeplejerske i 'Tal til hende', der indtager lærredet som melodramatisk steward.

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.