Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

De elskendes eventyr - Filmuni morgen

1969
Med ´De elskendes eventyr´ fik Antonioni sit store internationale gennembrud, selv om filmen blev buhet ud af en del af publikum ved premieren i Cannes.
Et selskab af velhavende borgere tager på weekendtur på en lystyacht til en lille ø ved den sicilianske kyst. Under opholdet forsvinder den unge kvinde Anna under mystiske omstændigheder. Selskabet begynder at lede efter hende, men snart skifter historien retning. Antonioni nedtoner bevidst plottets dramatiske potentiale og følger i stedet det kærlighedsforhold, der under eftersøgningen opstår mellem Annas kæreste og hendes bedste veninde. Antonioni demonstrerer sin enestående evne til at portrættere moderne neurotiske, fremmedgjorte og skyldplagede mennesker. Og med dens minimalistiske skuespilstil og lange statiske indstillinger redefinerede ’De elskendes eventyr’ vores traditionelle opfattelse af filmisk tid og sted.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.