Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

De små ting

Islandsk skæbnefortælling Læs mere
2015
Drama
129 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Filmen 'De små ting' handler om tre forskellige islandske menneskeskæbner. Eik er en enlig og meget ung mor, der kæmper for at få tilværelsen til at hænge sammen. Hun tjener ikke nok penge som lærer på en sygeplejerskeskole, og om natten arbejder hun som callgirl.

I flere end et tilfælde krydser Eiks veje den tidligere forfatter Mori, der nu er forhutlet fuldtidsdranker som følge af en tragisk begivenhed 20 år tidligere. Imens forsøger den tidligere fodboldspiller, Solvi, at gøre karriere som forretningsmand. For at kunne slå igennem og nå toppen af bankverdenen, skal han have ejerskab over et helt specifikt hus, der viser sig at tilhøre Mori.

'De små ting' er et islandsk drama, der var landets kandidat til en Oscar-nominering. Instruktøren Baldvin Zophoniasson er uddannet i Danmark og spillefilmsdebuterede i 2010 med 'Jitters'. Hans nye film blev vist ved filmfestivalen i Toronto og vandt hele 12 Edda-priser i hjemlandet.

Fortællestrukturen minder om film som 21 Grams, Magnolia og Crash, hvor forskellige skæbner mødes under mere eller mindre tilfældige omstændigheder. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.