Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Deep Blue Sea

Kærlighedens dilemma Læs mere
2012
Drama
98 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I dramaet 'The Deep Blue Sea' er Hester Page (Rachel Weisz) gift med den agtværdige, ældre dommer Sir William Collyer (Simon Russell Beale), da hun indleder et forhold til en yngre og forhenværende Royal Air Force-pilot (Tom Hiddleston).

Spændingerne mellem elskeren og ægtemanden skaber et virvar af modstridende følelser, hvor hverken den lidenskabelige affære eller ægteskabet kan ophæve hinanden, og Hester bliver en rastløs sjæl fanget mellem to verdener.

Kærlighedsdramaet har to af Englands mest talentfulde skuespillere i hovedrollerne i form af Rachel Weisz (The Constant Gardener) og Tim Hiddleston (der senest har været aktuel i de danske biografer som superskurken Loki med et horn i siden på The Avengers i filmen af samme navn).

'The Deep Blue Sea' er baseret på et teaterstykke af Terence Rattigan fra 1952 og instrueret af Terence Davies (The House of Mirth)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.