Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Deepwater Horizon

Katastrofefilm med Mark Wahlberg Læs mere
2016
Action
107 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster NF+ SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Deepwater Horizon' er en genfortælling af de tragiske hændelser på dybhavsboreplatformen af samme navn, som eksploderede den 20. april 2010.

Ulykken forårsagede et omfattende olieudslip i den mexicanske golf, og plottet udspiller sig primært i løbet af de 12 timer, der leder op til katastrofen. Maskinmesteren Mike Williams kæmper for sit liv om bord på platformen, og derhjemme forsøger Mikes kone og datter desperat at finde ud af, hvad der er sket.

'Deepwater Horizon' har Mark Walhberg i hovedrollen som Mike, og hans hustru spilles af Kate Hudson. Under optagelserne konsulterede instruktøren Peter Berg (Lone Survivor) med flere af de besætningsmedlemmer, der var om bord på platformen, da ulykken skete, for at skabe en så autentisk genfortælling af begivenhederne som muligt.

Til filmen blev der også konstrueret en komplet boreplatform, der næsten er lige så stor som den originale Deepwater Horizon. Det er dermed en af de største filmkulisser, der nogensinde er bygget. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.