Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set
‘Dégradé’ er et passioneret og underholdende, næsten almodóvarsk drama, der aldrig forlader en lille frisøsalon i Gaza. Her står den på uenighed om bryllupshår, overklassesnerperi (nyd en veloplagt Hiam Abbas), fødselsveer, kærestekvaler, pillemisbrug og udtalte stikpiller til salonens eneste ortodokst klædte arabiske kvinde.

Udenfor står en af kvindernes store kærlighed, en punket vildmand (instruktør Tarzan Nasser) flankeret af en levende løve i kæde. Den burde bo i zoologisk have, men han beskytter den mod Hamas-militser, for hvem den har symbolsk betydning. Vil hun have denne mand? På alle måder presser dilemmaer og konflikter - og krigsagtige tilstande i form af eksplosioner og sirener - sig på udefra.

Kan kvinderne stå sammen, når alt kommer til alt? Der står stikflammer af passion, irritation og frustration over for indespærringen af palæstinensiske borgere ud fra denne film, der har sin titel efter en frisure, men samtidig betyder ‘degraderet’.
Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.