Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Delivery Man

Komedie med Vince Vaughn Læs mere
2014
Komedie
103 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Delivery Man' handler om David Wozniak. Til trods for at David har et stort hjerte, og hellere end gerne vil hjælpe andre, har han ikke særlig høje ambitioner for sig selv.

Han arbejder som udbringer i sin families slagterforretning, men hans mangel på struktur og ansvarsfølelse gør ham til en halvsløj medarbejder. Samtidig skylder han mafiaen penge, og hans gravide kæreste synes, at han er uegnet som far.

En dag ændrer hans liv sig fuldstændigt, da han opdager, at han - ved en beklagelig administrativ fejl - er blevet far til 533 børn i forbindelse med sin anonyme donation til en sædbank 20 år tidligere. Nu sagsøges han af 142 af sine 533 børn, som vil have deres fars identitet at vide.

Vince Vaughn har hovedrollen som den godmodige slacker, der er bange for at binde sig. Filmen er en genindspilning af den franske ’Starbuck’ (2011), og instruktøren, Ken Scott, er stadig den samme.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.