Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den amerikanske ven (1977)

1969
Krimi
128 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV SF Anytime

Dennis Hopper spiller Ripley i Wim Wenders’ psykologiske thriller og gennembrudsfilm, som er løst baseret på krimiforfatteren Patricia Highsmiths roman ’Ripley’s Game’. Ripley tvinger en døende rammemager (Bruno Ganz) til at begå et mord for sig. Hans liv er snart forbi, så han har intet at miste – og lønnen for mordet vil sikre hans kone i fremtiden. Men tvivl og tvetydighed sniger sig ind i intrigen, og snart er også Ripley i tvivl om sin egen gode idé.

EVENT Wim Wenders’ psykologiske thriller med Dennis Hopper og Bruno Ganz – med introduktion af filmekspert Casper Christensen fra Go’ Morgen Danmark og Filmnørdens Hjørne. Dennis Hopper spiller Ripley i Wim Wenders’ psykologiske thriller, som er løst baseret på krimiforfatteren Patricia Highsmiths roman ’Ripley’s Game’. Ripley tvinger en døende rammemager (Bruno Ganz) til at begå et mord for sig. Hans liv er snart forbi, så han har intet at miste – og lønnen for mordet vil sikre hans kone i fremtiden. Men tvivl og tvetydighed sniger sig ind i intrigen, og snart er også Ripley i tvivl om sin egen gode idé.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.