Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den gode dinosaur

Fortidsøgle fra Pixar Læs mere
2016
Animation
93 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Animationsfilmen 'Den gode dinosaur' foregår i en verden befolket af dinosaurer, fordi Jorden aldrig blev ramt af den meteor, der ellers udryddede de store dyr.

Handlingen følger den unge Apatosaurus, Arlo, der pludseligt mister sin far. Forældreløs må han stå på egne ben og begive sig ud på en farefuld rejse for at genfinde mening med tilværelsen samt opdage sit indre mod.

På rejsen danner den 21-meter høje dino et umage venskab med den lille menneskedreng, Spot, der kravler på fire ben og befinder sig på et udviklingsstadie tættere på en hund end nutidens homo sapiens.

'Den gode dinosaur' er den 16. film fra Pixar, der denne gang bevæger sig over i samme boldgade som 80er-tegnefilmen 'Landet for længe siden'.

Instruktøren bag er den debuterende Peter Sohn, der tidligere har været animator på Pixars Find Nemo, De utrolige og Ratatouille. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.