Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den gode spion

Benedict Cumberbatch som spion Læs mere
2021
Drama
111 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

I filmen 'Den gode spion' spiller Benedict Cumberbatch den autentiske rolle som forretningsmanden Greville Wynne.

Vi befinder os i 1960ernes England, hvor Wynne grundet sine forretningsforbindelser i Østeuropa bliver kontaktet af MI6. Den britiske efterretningstjeneste vil have den helt almindelige familiefar til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen.

Wynne sættes i forbindelse med den russiske kilde, Oleg Penkovsky (kodenavn: Ironbark), og sammen er de to mænd på en mission, der skal afdække sovjetternes plan om at transportere atommissiler til Cuba.

'Den gode spion' bygger på virkelige hændelser om Greville Wynne og Oleg Penkovsky, der fik afgørende betydning for udfaldet af Cuba-krisen. Men ikke uden, at de måtte betale en høj pris.

Benedict Cumberbatch, der blev Oscar-nomineret for The Imitation Game, spiller Wynne, mens den georgiske skuespiller Merab Ninidze blev nomineret til en British Independent Film Award for sit portræt af Penkovsky. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.