Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den gyldne jord

Når sorg bliver en drivkraft Læs mere
2021
Drama
96 min

Dramaet 'Den gyldne jord' handler om den 11-årige Amra, der bor med sin nomade-familie i en provins midt på den mongolske slette.

Mens Amra og hans klassekammerater drømmer om at deltage i det Mongolske svar på X-Factor, trues hans families fredfyldte tilværelse af illegale guldgravere og internationale mineselskaber, som ødelægger jorden omkring dem - den jord, de lever af og med. 

Amras far, Erdene, er leder af de sidste nomader, der tør sige fra overfor mineselskaberne, og han prøver at overbevise sine allierede om, at de ikke skal tage imod den kompensation, som selskaberne tilbyder dem.

Men da Erdene dør i et tragisk biluheld, og Amras mor giver efter for presset og planlægger at flytte familien til storbyen, fødes en modstand i Amra, og han tager kampen op mod overmagten og maskinerne.

Filmens instruktør, Byambasuren Dayaa, har vundet adskillige priser og er betragtet som den vigtigste instruktør i Mongoliet. 

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.