Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den hundredetårige, der stak af fra regningen og forsvandt

Allan Karlsson er løs Læs mere
2016
Komedie
108 min
Kan streames på
iTunes Netflix Blockbuster SF Anytime

Komedien 'Den hundredetårige, der stak af fra regningen og forsvandt' er opfølgeren til den svenske succesfilm Den hundredårige. Denne gang er krigsveteranen Allan Karlsson ikke på flugt fra plejehjemmet, men fra et liv i luksus på ferieøen Bali.

Pengene, han stjal fra de svenske rockere, er nemlig ved at løbe ud, og som filmens titel antyder, beslutter Allan og vennerne Julius og Benny at stikke af fra regningen. Med en balinesisk lånehaj i hælene sætter de kurs mod Sverige i højeste rolatortempo, hvor Allan også bliver jagtet af CIA og et sydsvensk sodavandskompagni.

Filmen 'Den hundredårige' var baseret på Jonas Jonassons bog af samme navn og blev en af Sveriges største internationale succeshistorier nogensinde. Instruktøren Felix Herngren og manuskriptforfatteren Hans Ingemansson har derfor valgt at lave en toer, som fortsætter Allans eventyr udover Jonassons roman.

Robert Gustafsson er tilbage som Allan Karlsson, den tilsyneladende ubemærkelsesværdige ældre herre som viser sig at have været blandet ind i nogle af verdenshistoriens største begivenheder. 'Den hundredårige' er blevet sammenlignet med Oscar-storvinderen Forrest Gump, da den følger samme upålidelige fortællestil. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.