Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den lille pige og profeten

Fra instruktøren af Løvernes Konge Læs mere
2016
Animation
84 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I animationsfilmen 'Den lille pige og profeten' har lille Almitra mistet sin far og bor nu alene sammen med sin mor, Kamila.

Siden faderens død er Almitra stoppet med at tale, og hendes eneste venner er måger, som hun tilsyneladende kan kommunikere med.

Pigens liv tager en ny drejning, da hun møder kunstneren Mustafa, som holdes i husarrest grundet regeringens frygt for at hans værker vil opildne folket til oprør.

Da Mustafa får at vide, at han må rejse til sit hjemland, bliver Almitra vidne til flere møder mellem kunstneren og den lokale landsbys beboere, der sætter Mustafas talent og styrke på en prøve. Samtidig planlægger regeringen at vælte Almitras nye forbillede.

'Den lille pige og profeten' er en familiefilm med et politisk budskab. Manden bag Løvernes Konge har instrueret, og de danske stemmer leveres af Lars MikkelsenSofie Gråbøl og Mikkel Boe Følsgaard.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.