Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den sidste rejse

Action-komedie med Finn og Jacob Læs mere
2011
Komedie
89 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Den danske action-komedie 'Den sidste rejse' tager udgangspunkt i Jacob Haugaard og Finn Nørbygaards professionelle samarbejde og livslange venskab.

Hvis man troede, at Finn og Jacob er lige så gode venner i virkeligheden som i 'Jydekompagniet' (1988), kan man godt tro om.

Finn er et selvisk og pengefikseret menneske, og Jacob er efterhånden blevet grundigt træt af både ham, deres venskab og deres samarbejde.

Efter en fejlslagen økonomisk investering fra Finns side, som går udover dem begge, bryder Jacob med sin gamle ven, der efterlades alene tilbage. Finn går i hundene og må klare sig selv, lige indtil et lykketræf atter forener de to venner.

Et nyt venskab bygges op fra bunden, men det bliver samtidig begyndelsen på en lang række overraskelser.

'Den sidste rejse' er en sort komedie, der tager udgangspunkt i virkeligheden, med Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard i hovedrollerne som (anderledes) versioner af sig selv.

Filmen er instrueret af Lasse Spang Olsen (I Kina spiser de hunde, Den Sorte Madonna), der også har skrevet manuskriptet efter idé af Finn og Jacob.

kino TV: Finn Nørbygaard: Vi har købt Casper Christensens underliv

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.