Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den Skjulte Sandhed

2002
Drama
115 min
Kan streames på
iTunes Amazon Prime Blockbuster

Claire er top-advokat og lever det liv, hun altid har ønsket sig. En strålende karriere, et smukt hjem og allervigtigst: En dejlig mand, hun elsker, og mener at kende bedre end nogen anden. Men en dag viser det sig at være en illusion.
Claires mand, Tom, har også stor succes med sit entreprenør-firma og sammen bor de idyllisk ned til vandet. De er voldsomt forelskede, men en dag bringer et banalt tyveri i deres hjem en hel række af begivenheder med sig.
Tom arresteres nemlig, eftersøgt og anklaget for som militæragent at have stået bag mange drab på civile i El Salvador under sit virkelige navn Ronald Chapman.
Claire stoler på sin mands forklaring om en større sammensværgelse og beslutter frygtløst at forsvare ham ved den kommende militærdomstol. Hun opdager dog hurtigt, at hun får brug for en der kender systemet indefra og allierer sig med den aldrende militæradvokat Lt. Embry, der for år tilbage har bragt sig selv i miskredit i militæret, og langsom arbejder de to sig frem mod sandheden.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.