Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den skjulte tråd

Med Daniel Day-Lewis Læs mere
2018
Drama
130 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Filmen 'Den skjulte tråd' er et drama, der foregår i modeverdenen i 1950erne.

Reynolds Woodcock er en celebreret, men excentrisk kjoledesigner med residens i London. Kundegruppen tæller byens rigeste kvinder og medlemmer af den kongelige familie.

I selskab med sin søster Cyril lever Woodcock et kontrolleret liv uden forpligtelser eller faste forhold, men da han møder den unge Alma, står denne tilværelse til en brat afslutning.

Alma er ikke blot den seneste, flygtige muse for modesigneren, men en viljestærk og vedholdende kvinde, og sammen kaster de sig ud i en forelskelse langt fra, hvad nogen af dem havde forventet.

'Den skjulte tråd' markerer Daniel Day-Lewis' sidste filmrolle, idet den tredobbelte Oscar-vindende skuespiller selv har erklæret, at han trækker sig fra branchen.

Paul Thomas Anderson både skriver og instruerer Day-Lewis' svanesang, der samtidig er det andet samarbejde mellem de to anerkendte filmfolk efter mesterværket There Will be Blood fra 2007.

Selvom filmen ikke bygger på virkelige begivenheder, har Anderson udtalt, at hans interesse i modeskabere kom med fascinationen af den legendariske Cristóbal Balenciaga, som Christian Dior har kaldt "mesteren af os alle". (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.