Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Den store venlige kæmpe

Eventyr af Steven Spielberg Læs mere
2016
Adventure
117 min
Kan streames på
C More Google Play Blockbuster NF+ SF Anytime Rakuten TV Netflix Viaplay

'Den store venlige kæmpe' er en film om den forældreløse Sofie, der en sen nattetime kigger ud ad vinduet fra sit børnehjem. Og får øje på en kæmpe!

Kæmpen snupper den forbløffede pige og tager hende med til kæmpernes land, hvor han bor i en hyggelig hule omgivet af mystiske og farvestrålende flasker.

Inden længe har Sofie fået en gigantisk ny ven, men kæmpen er ikke den eneste af sin slags. Der findes ni andre, som ikke er spor venlige. Faktisk spiser de børn, og Sofie beslutter sig for at sætte en stopper for deres modbydelige vane.

Filmen er baseret på bogen af Roald Dahl, som også er forfatteren bag 'Heksene', 'Matilda', 'Den fantastiske hr. Ræv' samt 'Charlie og chokoladefabrikken', der alle er blevet filmatiseret.

Nu er turen kommet til Dahls fortælling om et umage venskab. Et emne der ikke er uvant for instruktøren Steven Spielberg, der for 34 år siden skabte E.T., og som nu er tilbage med en familiefilm fra den eventyrlige ende af skalaen.

'Den store venlige kæmpe' kan ses med både dansk og engelsk tale. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.