Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den unge Karl Marx

Den revolutionære socialist Læs mere
2017
Drama
118 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes

Det biografiske drama 'Den unge Karl Marx' handler om titelkarakteren, og hvordan han fik bragt arbejderbevægelsen ind i den moderne æra.

Den 26-årige mand rejser i 1844 til Paris i selskab med sin hustru Jenny. Der møder de den socialistiske teoretiker Friedrich Engels, der som søn af en industrialist har en særdeles stor interesse i arbejderklassens herkomst.

Engels bliver inspirationen, der hjælper Marx med at færdiggøre sin verdensvision og i sidste ende skrive værket "Det kommunistiske manifest". Men kampen er kun startet, for sammen sætter de to filosiske hoveder gang i en revolution, der må kæmpe mod både censur, ordensmagt og politiske dagsordener.

'Den unge Karl Marx' er instrueret af manden bag den historiske dokumentarfilm I Am Not Your Negro, som handler om raceproblematikken i USA. I hovedrollen ses den tyske skuespiller August Diehl, som vi herhjemme kender fra bl.a. Inglourious Basterds.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.