Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den unge Zlatan

Fra ghetto til fodboldlegende Læs mere
2016
Dokumentar
100 min
Kan streames på
Viaplay SF Anytime Blockbuster

Den svenske dokumentarfilm 'Den unge Zlatan' handler om fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic med fokus på hans vej fra ghettoen til berømt fodboldspiller.

Filmen følger karrierens begyndelse med debuten for Malmö FF i 1999, de problematiske år i Ajax Amsterdam og frem til det endelige gennembrud i Juventus.

Talentet med de bosniske og kroatiske aner er konstant i konflikt med sine omgivelser, der ser ham som egoistisk og kun interesseret i at pleje sin egen karriere. Samtidig hober forventningerne til ham sig op.

Dokumentaren er med sit fokus på de unge år en oprindelseshistorie, og idet instruktørerne havde adgang til Zlatan, før han blev verdenskendt, giver filmen muligvis det mest ærlige billede af fodboldspillerens vej til stjernestatus.

'Den unge Zlatan' kombinerer interviews med arkivoptagelser og ikke mindst en række lækkerier fra fodboldbanen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.