Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Det er aldrig for sent (2014)

Elsk din nabo Læs mere
2014
Komedie
94 min

Filmen 'Det er aldrig for sent' handler om Oren Little. Han er en egocentrisk ejendomsmægler, der er oppe i årene, lever alene, og vitterligt ingen venner har. I ejendommen ved siden af bor den modne natklubsangerinde Leah, der er et rigtigt familiemenneske, hvilket skaber en del stridigheder over ligusterhækken.

Da Oren en dag får ansvaret for det barnebarn, han ikke anede eksisterede, får den gnavne bedstefar pludseligt brug for al den hjælp, han kan få. Han må med andre ord mande sig op og komme på god fod med sin søde og omsorgsfulde nabo. Det bliver starten på et uventet forhold modsætninger imellem.

Michael Douglas og Diane Keaton har været aktive skuespillere siden 1960erne og medvirket i den ene anerkendte film efter den anden, men først nu mødes de to topnavne på det store lærred.

Samspillet sker i den garvede instruktør Rob Reiners nyeste film, der ligesom filmskaberens forrige film ’The Bucket List’ (2007) og ’Rumor Has It’ (2005) forholder sig til den ældre generations følelsesliv tilsat en god portion humor. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.