Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Det lille bageri

Tre kvinder og et lille bageri Læs mere
2021
Komedie
99 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes

Filmen 'Det lille bageri' er et følelsladet britisk drama om om tre generationer af kvinder og et lille bageri i London.

Filmen handler om den 19-årige Clarissa, der efter det pludselige tab af sin mor, Sarah, beslutter sig for at udleve moderens drøm om at åbne et lille bageri i Notting Hill.

Det bliver dog for stor en opgave, som hun ikke kan klare alene. Derfor rækker hun ud til sin mors bedste veninde, Isabella, og sin bedstemor, Mimi. 

De tre generationer af kvinder kaster sig ud i etableringen af et lille hyggeligt bageri i London, som opkaldes efter den afdøde Sarah. Mens de forsøger at holde caféen kørende, bliver nødt til at overvinde sorg, tvivl og forskelligheder.

I filmen medvirker anerkendte britiske skuespillere som Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Bill Paterson ('Fleabag') og Rupert Penry-Jones ('Whitechapel').

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.