Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Det spritnye testamente

Gud bor i Bruxelles Læs mere
2016
Komedie
113 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

I den belgiske komedie ’Det spritnye testamente’ bor Gud i Bruxelles, også kendt som paradis, og er en sur, gammel mand permanent iklædt en snusket badekåbe med tilhørende tøfler. 

Guds yndlingsbeskæftigelse er at gøre livet surt for menneskene - en interesse der ikke deles af familien. Ea, hans 10-årige datter, er blevet grundigt træt af tyranniet, og beslutter sig derfor for at stikke af hjemmefra.

Men først piller hun lidt ved sin fars computer og offentliggør alle menneskers dødstidspunkter, hvilket gør Gud totalt magtesløs. Og ret vred.

Den gakkede komedie er instrueret af manden bag Mr. Nobody, og man kan bl.a. opleve Catherine Deneuve i armene på en kæmpe gorilla, mens Gud spilles af Benoit Poelvoorde, der senest medvirkede i Jagten på Chaplin.

’Det spritnye testamente’ har samme finurlige filmstil som Den fabelagtige Amélie fra Montmartre og leger med vores moderne tilgang til både religion og livet. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.