Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Det tredje mord

Japansk True Detective Læs mere
2018
Drama
124 min
Kan streames på
Blockbuster

Det japanske krimidrama ’Det tredje mord’ følger advokaten Shigemori, som skal forsvare manden Misumi, der er anklaget for mord og røveri.

Misumi har tidligere har siddet i fængsel for et mord begået for 30 år siden, så forsvarsadvokatens sag virker tabt på forhånd.

Men retssagen når dårligt nok i gang, før klienten ud af det blå erklærer sig skyldig - til trods for udsigten til en dødsstraf. Shigemori begynder nu for alvor at tvivle på, om hans klient virkelig også er skyldig, og advokaten må derfor grave dybere end forventet.

’Det Tredje Mord’ er instrueret af mesteren Hirokazu Koreeda, der sidst var aktuel herhjemme med Min søns familie og Efter stormen, og som tidligere på året vandt hovedprisen i Cannes med dramaet Shoplifters

Koreedas film centreres oftest omkring familien, hvor de største dramaer og mest magiske øjeblikke finder sted, men med 'Det tredje mord' bevæger filmskaberen sig lidt uden for sin faste tematik og ind i retssalsdramaets kringlede verden. 

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.