Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Diana

Naomi Watts som Lady Di Læs mere
2013
Drama
130 min

Filmen 'Diana' har sin begyndelse i 1995, og den unge Diana Frances Spencer er en af verdens mest fotograferede og omdiskuterede kvinder - kendt som Lady Di og som "Folkets prinsesse".

Ægteskabet med Englands Prins Charles er endt i skilsmisse, og titlen som Prinsesse af Wales ligger nu bag den unge kvinde. Diana står for første gang i mange år på egne ben med mulighed for at genopfinde sig selv samt opbygge det selvværd, hun i mange år har manglet.

Da hun tilbydes rollen som international kampagneleder og forkæmper for humanitære sager, tager Diana derfor imod udfordringen og finder imod alle odds kærligheden i den britisk/pakistanske hjertekirurg, Hasnat Khan.

Hun fremstod ægte og varm i modsætning til det øvrige britiske kongehus, og mange kan huske, hvor de var, da Lady Diana døde i en alt for tidlig alder i et biluheld i 1997. 'Diana', der er den første spillefilmsbiografi om prinsessen, vælger dog ikke at fokusere på ulykkens tragiske omstændigheder, men i stedet på de sidste to år af Dianas liv, hvor hun fandt sig selv samt ny mening med livet.

Modsat The Queen,  filmen om Dianas svigermor Dronning Elizabeth 2. af Storbritannien, med en engelsk skuespillerinde i titelrollen, har ’Diana’ mere internationale kræfter bag kameraet. Australske Naomi Watts spiller det engelske ikon, mens tyske Oliver Hirschbiegel (Der Untergang) sidder i instruktørstolen.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.